Liigan mielenkiintoinen asetelma paranee entisestään

shutterstock_357409625Tämän vuoden Liiga on ehdottomasti jännittävää katsottavaa. Jäähallit täyttyvät innokkaista katsojista ja aitiokopit innokkaista shampanjan nauttijoista. Cheerleaderit houkuttavat katseita ympäri hallia viehkoilla liikkeillään ja tunnelmaa luomalla.Liiga on mielenkiintoinen sarja, sillä jokaisella suomalaisella löytyy varmasti oma suosikkinsa, joka usein perustuu asuinpaikkaan. Halleja löytyy ympäri maata, joten pelien seuraaminen paikan päällä on myös helppoa. Kiekkokausi on suuntaamassa kohti jännittäviä aikoja, ja liigaa voi seurata mm. uutissivustojen välityksellä.

Yllättävä alkukausi

Ovatko tähdetkin sekaisin, sillä tänä vuonna sarjataulukko on yllättävässä asetelmassa. Ensimmäistä sijaa pitää yllätysnimeksi laskettava KalPa hallussaan. Kärkikahinoissa ovat lisäksi Tappara ja HIFK. HIFK on pelannut tapansa mukaisesti tasaiseen tahtiin, niin kuin ammattilaiset tekevät. Jännitettävää riittääkin loppukaudelle, sillä asetelma voi vielä vaihtua helposti. Runkosarja käsittää 60 ottelua, joten jännitettävää riittää aina kevääseen asti.Alkukauden myötä häntäpäästä löytyy jotain vielä käsittämättömämpää, sillä kauden loppusijoituksia tähdittävät aiempien vuosien mestarit Kärpät ja Ässät. Onko kyse vain tuurista vai jostain muusta, sitä ei vielä voi tietää. Tätä kautta seurataan varmasti kiihkeällä jännityksellä, sillä korttipakka on nyt varmasti sekoitettu uudestaan, ja saamme myöhemmin nähdä, kenellä paras käsi onkaan.Kauden tähdet tulevat tähän mennessä sentään perinteisistä joukkueista, mutta useampia yllättäjiä mahtuu joukkoon. Tiukan pistepörssin ensimmäisellä sijalla on Pelicansin Iikka Kangasniemi.

Mielenkiintoinen asetelma vedonlyönnin kannalta

Tämän kauden yllättävät tulokset ovat myös sotkeneet monien uhkapelaajien peliliput. Toivottavasti et ole itse ollut liian luottavainen liigatuntemuksesi kanssa, sillä nämä joukkueet ovat osanneet yllättää tänä vuonna ampuen vetojen kertoimet katosta läpi. Oikeilla vedoilla on voinut tehdä huipputiliä.Jos uhkapelaaminen on mieleistä tekemistä, kannattaa miettiä oma strategia menestykseen vedonlyönnissä. Ilmaista pelirahaa kannattaa hyödyntää tässä herkullisessa asetelmassa. Tässä olisi hyvä mahdollisuus tehdä huippukertoimilla tiliä.Taistelu on kuitenkin tiukkaa, ja kauteen 2016/2017 lähdetään siis todella mielenkiintoisista asetelmista. Näemme pian, mitä tuleman pitää kauden aikana. Jännitettävää riittää varmasti mielenkiintoisen kauden aikana. Tässä vaiheessa voi vain veikata joukkueita, joita nähdään tulevan kevään mitalipeleissä.