Jännittäviä pelejä urheiluhulluille

Penkkiurheilu on yksi suomalaisten rakkaimmista harrastuksista, ja olympialaiset ja jääkiekon MM-kisat liimaavat joka kerta kansan television ääreen. Nykyään myös naisten kilpailut kiinnostavat entistä enemmän, ja esimerkiksi naisten jalkapallon MM-kisat keräsivät mahtavat katsojaluvut. Urheilu on suosittu teema myös rahapeleissä. Videoslots -kasinolta löytyy huikea määrä urheiluaiheisia kolikkopelejä, joiden parissa urheilun ystävät taatusti viihtyvät. Tutustu ihmeessä pelivalikoimaan, mutta muista pitää kiinni pelibudjetistasi, sillä moni on tullut pelanneeksi näitä upeita pelejä liikaa.

Football Fever saa futiskuumeen nousemaan

Videoslots tarjoaa jalkapallofaneille koko joukon videokolikkopelejä, jotka sijoittuvat futiskentälle. Pelit löytyvät parhaiten, kun kirjoittaa hakuruutuun sanan “football”. Voit valita esimerkiksi pelin nimeltä Football Fever, jonka taustaäänet ovat niin vaikuttavat, että luulet olevasi oikeasti stadionilla. Football Feverin symbolit ovat luonnollisesti jalkapallon maailmasta, mutta tässä pelissä keltaiset kortit ovatkin hyvä asia, sillä ne käynnistävät bonuspelin. Voittoon tarvitaan vähintään kolme samaa symbolia, ja pelissä on jopa 243 tapaa voittaa.

Basketball Star on koripallofanin ykkösvalinta

Basketball Star vie sinut koripallokentälle tavoittelemaan mahtavia voittoja. Pelissä on viisi kiekkoa, kolme riviä ja paljon upeita ominaisuuksia, kuten se, että yksi Wild-symboli voi muuttaa koko kiekon Wildeiksi. Pelin scatter-symboli on luonnollisesti koripallo. Tässäkin pelissä on 243 voittotapaa, joten voittaminen on todennäköisempää kuin sellaisissa peleissä, joissa symbolien on osuttava yhdelle ainoalle linjalle. Kannattaa siis tutustua Basketball Stariin ja muihin urheiluaiheisiin kolikkopeleihin, etenkin kun Videoslots antaa sinun kokeilla pelien demoversioita täysin ilmaiseksi!